[SHIP/AE] Ship of Origin

Distribute and discuss mods that are functional. Moderator - Grognak
stargateprovider
Posts: 226
Joined: Thu Oct 03, 2013 1:21 pm
Location: Subspace

[SHIP/AE] Ship of Origin

Postby stargateprovider » Fri Oct 11, 2013 1:12 pm

The warship of the Ori. It was powered by Ori worshipers, but has been modified to use regular energy, which makes it less powerful.

Download:
https://www.mediafire.com/?pj38q978c4nzpui

Hangar image:
http://i.imgur.com/eEU8Xzt.png
Last edited by stargateprovider on Sun Mar 20, 2016 10:02 am, edited 2 times in total.
Some of my FTL mods you may like, or hate, or... yeah:
Image Image
User avatar
5thHorseman
Posts: 1616
Joined: Sat Mar 02, 2013 2:29 am
Location: On the bridge of The Potential
Contact:

Re: [SHIP] Ship Of Origin v1.0

Postby 5thHorseman » Fri Oct 11, 2013 7:14 pm

Interesting (and very Ori) loadout there. Kind of the opposite of the DA-SR 12.
My Videos - MY MOD HUB
Simo-V - The Potential - Automated Scout - "Low O2" Icons
The Black Opal - The Asteroid - The Enforcer - The Pyro

"Every silver lining has a cloud..."
DestinyAtlantis
Posts: 27
Joined: Thu Aug 01, 2013 9:23 am

Re: [SHIP] Ship Of Origin v1.0

Postby DestinyAtlantis » Fri Oct 11, 2013 11:11 pm

The Ori Weapon is Shield piercing (at least the weak shields), so if a custom weapon was made, then it would be single shot normal+system damage or something (if possible when there is shield, the hit to do normal damage to the shield and additional 1 system damage to that system/hull or something).
stargateprovider
Posts: 226
Joined: Thu Oct 03, 2013 1:21 pm
Location: Subspace

Re: [SHIP] Ship Of Origin v1.0

Postby stargateprovider » Sat Oct 12, 2013 6:33 am

DestinyAtlantis wrote:The Ori Weapon is Shield piercing (at least the weak shields), so if a custom weapon was made, then it would be single shot normal+system damage or something (if possible when there is shield, the hit to do normal damage to the shield and additional 1 system damage to that system/hull or something).


Well, the Glaive Beam pretty much does that and sometimes it does more than 1 damage through the shield so it's quite fitting.
Some of my FTL mods you may like, or hate, or... yeah:
Image Image
User avatar
NewAgeOfPower
Posts: 288
Joined: Wed Jan 02, 2013 1:52 am
Location: ICN Excavalon

Re: [SHIP] Ship Of Origin v1.0

Postby NewAgeOfPower » Sat Oct 12, 2013 1:57 pm

It looks good.
Requiem. The first in the Ascension trilogy. Current version: 0.6 BETA.

Get your Ascension Faction siggys here!
Image
Image
Image
Image
User avatar
Biohazard063
Posts: 399
Joined: Fri Feb 14, 2014 4:38 pm
Location: Out of bounds
Contact:

Re: [SHIP/AE] Ship of Origin

Postby Biohazard063 » Thu Nov 17, 2016 4:11 pm

Hey there,

By advice of someone on my YT channel, I'm letting you know there's an issue with drone control.

I recently did a run with this ship.
The thing I want you to make note of is here.
You can buy drone control but it doesn't have drone slots, meaning you can't actually use drones even when buying the system.
Guessing this is indeed an oversight since you actually have a room assigned for drone control.
It also starts you at lvl 1 where default is 2.
Amateur modder and Let's player (with a substantial FTL and ItB LP featuring countless mods).
Channel link
A list of all my mods can be found here.
User avatar
RAD-82
Posts: 779
Joined: Sat Nov 09, 2013 12:16 am
Location: Not where a person needs to be...

Re: [SHIP/AE] Ship of Origin

Postby RAD-82 » Thu Nov 17, 2016 5:05 pm

The black box in the top-left corner seen in Biohazard063's video is probably a missing floor image. All you need is a blank image for it.
Image
Junkyard has FTL mods, mostly ships and a few other things.
stargateprovider
Posts: 226
Joined: Thu Oct 03, 2013 1:21 pm
Location: Subspace

Re: [SHIP/AE] Ship of Origin

Postby stargateprovider » Mon Nov 21, 2016 5:33 pm

Biohazard063 wrote:Hey there,

By advice of someone on my YT channel, I'm letting you know there's an issue with drone control.

I recently did a run with this ship.
The thing I want you to make note of is here.
You can buy drone control but it doesn't have drone slots, meaning you can't actually use drones even when buying the system.
Guessing this is indeed an oversight since you actually have a room assigned for drone control.
It also starts you at lvl 1 where default is 2.

Right. Whoops.
But thanks for telling me, I got it fixed now (except that I still left the starting power on lvl 1) and I added a blank floor image as suggested.
Some of my FTL mods you may like, or hate, or... yeah:
Image Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests